string(11) "/kertepites"

Kertépítés

A kert lakóhelyünk nagyon fontos élettere. Ezért fontosnak tartjuk, hogy egy szerethető, kikapcsolódást nyújtó környezetet hozzunk létre, amely látványban és funkcióban is hozzájárul testi lelki felfrissülésünkhöz, egészségünkhöz.

Nagyon fontosnak tarjuk a kertek természetszerű hatását. Minden esetben elkerüljük a természetellenes, mesterkélt megoldásokat. A hagyományos kertépítési módszerek alkalmazásával, de a modern anyagokat és technilógiákat is felhasználva dolgozunk. Családiházak, társasházak, közterek és ipari parkok építését is vállaljuk.

Klasszikus és modern stílusokban egyaránt. (például: mediterrán, minimalista, rusztikus, stb.) Minden esteben ingyenes felmérést és látványtervet készítünk és ha megszületett a végleges verzió úgy már az árajánlat is kiszámolható.

Munkáinkat a megrendelő elképzeléseit figyelembe véve, de a saját szakmai tapasztalatainkkal kiegészítve végezzük.

A hosszú távú megoldásokat részesítjük előnyben: azt tanácsoljuk a megrendelőknek, hogy inkább jobb minőségű, esetleg drágább növényeket és anyagokat felhasználva, helyes sorrendben megválasztott munkafolyamatokkal egy tartósan működő és szép kertet érdemes létrehozni.

Kertépítéssel kapcsolatos munkáink
Térburkolás

Térburkolás

A kültéri burkolatok nagyon fontosak az ingatlan használata és dekoratív látványa miatt is. Minden esetben szükség van egy stabil és szép járófelületre.

Öntözőrendszerek

Öntözőrendszerek

A szép kert elengedhetetlen feltétele, a megfelelő mennyiségű víz. Napjaink szélsőséges időjárása méginkább indokoltá teszi a mesterséges öntözést. Ma már mindeki számára elérhető egy autómata öntözőrendszer.

Munkáink

Komplett kivitelezés a kerítéstől a teraszépítésig

Komplett kivitelezés a kerítéstől a teraszépítésig

Modern kert

Modern kert

Klasszikus kert

Klasszikus kert


Rólunk

Rólunk

Cégünket 2008 tavaszán alapítottuk. Alapvető elveink között szerepelt, hogy egy új, friss szemléletet vigyünk a szakmába a régi jól bevállt technikák és alapelvek megtartásával. Célunk hogy olyan kerteket, parkokat építsünk ahol a modern design és a természet szépsége együtt van jelen.

Szolgáltatasaink

Szolgáltatásaink

Kertépítés, Térburkolás, Öntöző Rendszer Telepítés, Kert Fenntartás, Tóépítés, Kert Tervezés, Növénykereskedelem, Koi Ponty, Díszhal Kereskedelem, Speciális Növények Beszerzése, Víztározó Építés, Kerítés Építés, Földmunka, Kerti Fa Terasz Építés...