string(17) "/ontozorendszerek"

Öntözőrendszerek

A szép kert elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű víz. Napjaink szélsőséges időjárása méginkább indokoltá teszi a mesterséges öntözést. Ma már mindeki számára elérhető egy automata öntözőrendszer.

Egy hosszú, fáradt nap után nem mindig jut idő a gyep és a növények öntözésére. Egy szakszerűen telepített rendszer legalább 20 évig nyújt megoldást erre a problémára. Az öntözés történhet központi vízvételről, vízgyűjtő aknából, tározóból vagy fúrt kútból. A fúrt kúttal nagyon gazdaságos és természetbarát is lesz az öntözés.

A földből kiemelkedő öntöző fejeket és a növények körül fekvő mikro öntöző vezetékeket elektromosan irányítja egy központi vezérlő egység, de kivitelezhető egy félautomata kézi vezérlésű rendszer is.

Egy megfelelően működő öntözőrendszer megszabadít minket sok munkától, széppé, élővé teszi a kertet és növeli az ingatlan értékét. Telepítését minden esetben ajánjuk.

Öntözőrendszerekkel kapcsolatos munkáink
Kertépítés

Kertépítés

A kert lakóhelyünk nagyon fontos élettere. Ezért fontosnak tartjuk, hogy egy szerethető, kikapcsolódást nyújtó környezetet hozzunk létre, amely látványban és funkcióban is hozzájárul testi leki felfrissülésünkhöz, egészségünkhöz.

Térburkolás

Térburkolás

A kültéri burkolatok nagyon fontosak az ingatlan használata és dekoratív látványa miatt is. Minden esetben szükség van egy stabil és szép járófelületre.

Munkáink

Komplett kivitelezés a kerítéstől a teraszépítésig

Komplett kivitelezés a kerítéstől a teraszépítésig

Modern kert

Modern kert

Klasszikus kert

Klasszikus kert


Rólunk

Rólunk

Cégünket 2008 tavaszán alapítottuk. Alapvető elveink között szerepelt, hogy egy új, friss szemléletet vigyünk a szakmába a régi jól bevállt technikák és alapelvek megtartásával. Célunk hogy olyan kerteket, parkokat építsünk ahol a modern design és a természet szépsége együtt van jelen.

Szolgáltatasaink

Szolgáltatásaink

Kertépítés, Térburkolás, Öntöző Rendszer Telepítés, Kert Fenntartás, Tóépítés, Kert Tervezés, Növénykereskedelem, Koi Ponty, Díszhal Kereskedelem, Speciális Növények Beszerzése, Víztározó Építés, Kerítés Építés, Földmunka, Kerti Fa Terasz Építés...