string(12) "/terburkolas"

Térburkolás

A kültéri burkolatok nagyon fontosak az ingatlan használata és dekoratív látványa miatt is. Minden esetben szükség van egy stabil és szép járófelületre.

Készítünk sík és álló burkolatokat, mint garázs előtti autóbejárót, ház körüli járdát, kerti járdát, közterek burkolatait, kerti támfalat, szegélyeket, növényágyásokat stb., természetes szabálytalan kövekből és előre legyártott elemekből egyaránt.

A burkolatokhoz az alapokat saját magunk építjük, figyelembe véve, hogy gyalogos vagy autós közlekedésre használják majd.

A burkolatok építésénél nagy figyelmet fordítunk a vízelvezetésre. (csapadék,talajvíz) Itt - ahogy a kertépítésben is - jó minőségú anyagokat ajánlunk a tartósság miatt.

Térburkolással kapcsolatos munkáink
Kertépítés

Kertépítés

A kert lakóhelyünk nagyon fontos élettere. Ezért fontosnak tartjuk, hogy egy szerethető, kikapcsolódást nyújtó környezetet hozzunk létre, amely látványban és funkcióban is hozzájárul testi leki felfrissülésünkhöz, egészségünkhöz.

Öntözőrendszerek

Öntözőrendszerek

A szép kert elengedhetetlen feltétele, a megfelelő mennyiségű víz. Napjaink szélsőséges időjárása méginkább indokoltá teszi a mesterséges öntözést. Ma már mindeki számára elérhető egy autómata öntözőrendszer.

Munkáink

Komplett kivitelezés a kerítéstől a teraszépítésig

Komplett kivitelezés a kerítéstől a teraszépítésig

Modern kert

Modern kert

Klasszikus kert

Klasszikus kert


Rólunk

Rólunk

Cégünket 2008 tavaszán alapítottuk. Alapvető elveink között szerepelt, hogy egy új, friss szemléletet vigyünk a szakmába a régi jól bevállt technikák és alapelvek megtartásával. Célunk hogy olyan kerteket, parkokat építsünk ahol a modern design és a természet szépsége együtt van jelen.

Szolgáltatasaink

Szolgáltatásaink

Kertépítés, Térburkolás, Öntöző Rendszer Telepítés, Kert Fenntartás, Tóépítés, Kert Tervezés, Növénykereskedelem, Koi Ponty, Díszhal Kereskedelem, Speciális Növények Beszerzése, Víztározó Építés, Kerítés Építés, Földmunka, Kerti Fa Terasz Építés...