string(7) "/rolunk"

Rólunk

Üdvözöljük a LAVATHERA Kft. internetes oldalán! Kérjük tekintse meg munkáinkat, szolgáltatásainkat! Cégünket 2008 tavaszán alapítottuk. Alapvető elveink között szerepelt, hogy egy új, friss szemléletet vigyünk a szakmába a régi jól bevált technikák és alapelvek megtartásával. Célunk, hogy olyan kerteket, parkokat építsünk ahol a modern design és a természet szépsége együtt van jelen.

Minden kivitelezésnél nagy hangsúlyt fektetünk az előzetes tervezésre és átgondoltságra, hogy amit létrehozunk ne csak egy jó ötletnek tűnjön, hanem valóban működjön és szép legyen. A legfontosabb, hogy semmi nem mehet a precíz és jó munka rovására. Az eredeti tervet a minden esetben felmerülő akadályok és nehézségek ellenére is véghez visszük. Teljeskörű kivitelezést nyújtunk, mert nem tesszük más cégektől függővé a végtermék minőségét. Forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeinket a "Kapcsolat" gomb alatt találja! Köszönjük az érdeklődését!

Kiss Szilárdügyvezető, Lavathera Kft.

Kertépítés

Kertépítés

A kert lakóhelyünk nagyon fontos élettere. Ezért fontosnak tartjuk, hogy egy szerethető, kikapcsolódást nyújtó környezetet hozzunk létre, amely látványban és funkcióban is hozzájárul testi leki felfrissülésünkhöz, egészségünkhöz.

Öntözőrendszerek

Öntözőrendszerek

A szép kert elengedhetetlen feltétele, a megfelelő mennyiségű víz. Napjaink szélsőséges időjárása méginkább indokoltá teszi a mesterséges öntözést. Ma már mindeki számára elérhető egy autómata öntözőrendszer.

Munkáink

Komplett kivitelezés a kerítéstől a teraszépítésig

Komplett kivitelezés a kerítéstől a teraszépítésig

Modern kert

Modern kert

Klasszikus kert

Klasszikus kert


Térburkolás

Térburkolás

A kültéri burkolatok nagyon fontosak az ingatlan használata és dekoratív látványa miatt is. Minden esetben szükség van egy stabil és szép járófelületre.

Szolgáltatasaink

Szolgáltatásaink

Kertépítés, Térburkolás, Öntöző Rendszer Telepítés, Kert Fenntartás, Tóépítés, Kert Tervezés, Növénykereskedelem, Koi Ponty, Díszhal Kereskedelem, Speciális Növények Beszerzése, Víztározó Építés, Kerítés Építés, Földmunka, Kerti Fa Terasz Építés...